Ad Heijne Exclusieve Schoenen by Joost

Moreschi Herenschoenen

De schoenen van Moreschi zijn gemaakt van alleen de allerbeste materialen zoals: kalfsleer, kalfssuede en linnen.

Moreschi Nederland

Moreschi is een Italiaans bedrijf wat al sinds 1946 handgemaakte schoenen produceert. Schoenen van Moreschi ondergaan allemaal tussen de 250 en 300 handelingen voordat ze klaar zijn. Vandaag de dag staan ze bekend om kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid.

Moreschi is een exclusief merk wat in bepaalde landen echte Moreschi-stores heeft neergezet. Wij bij Ad Heijne Schoenen by Joost in Enschede zijn het grootste verkooppunt van dit exclusieve merk in heel Nederland en  hebben een collectie die bestaat uit ruim 30 verschillende modellen herenschoenen die vrijwel nergens ander in Nederland te vinden zijn. Onze collectie is opgebouwd uit loafers, gespschoenen, veterschoenen en sneakers. Voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in onze winkel in hartje Enschede om onze collectie te komen bewonderen en te passen onder het genot van een kopje koffie, thee of een heerlijk glaasje wijn en/of bier.

Moreschi schoenen bestellen

Ook kunt u schoenen van Moreschi gemakkelijk en snel online bestellen. Besteld u uw nieuwe Moreschi schoenen voor 17:00 uur, dan sturen wij ze dezelfde dag nog naar u toe!

Hieronder volgt een klein voorproefje wat u bij onze collectie kunt verwachten. Onze gehele collectie  kunt u in onze webstore vinden en in onze winkel in hartje Enschede.

TOP

"" Is toegevoegd aan je wensenlijst